9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
Be-Fit etrendkiegeszito tabletta 60 dbKitozánt, articsóka kivonatot, krómot és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. Az articsóka elősegíti a testsúlycsökkentést, a króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához és részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

bio slim duoA Bio-Slim Duo™ ereje a 24 órás hatáson alapszik. Ez az aktív összetevőknek köszönhető, melyek megfelelően oszlanak el a tablettában és a kapszulában.

klimin slimA Klimin slim® komplex összetevői jótékonyan befolyásolják a fehérje, zsír és szénhidrát anyagcserét, részt vesznek az energiatermelő folyamatokban, segítik a diétás étrend eredményességét és az alakformálást.

adiponixAz Adiponix kapszula egy olyan természetes alapanyagú étrend-kiegészítő, amely nem káros az egészségre. OÉTI által bevizsgált fogyasztószer.

alliAz alli meggátolja az elfogyasztott zsír egy részének felszívódását, ezáltal segít Önnek 50%-kal többet fogyni, mintha csupán diétázna. Tehát minden, az egészséges étkezéssel leadott 2 kiló mellett, az alli segítségével további 1 kilogrammot fogyhat. Az alli az első és egyedüli, az Európai Unió által engedélyezett, recept nélkül kapható testsúlycsökkentő gyógyszer.  

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m