9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

Apranax Dolo 100 mg g gelAz Apranax Dolo gél fájdalomcsillapító hatású gyógyszer, amit lokálisan alkalmaznak a bőrön. A gyógyszer alkalmazása következtében a fájdalom és a duzzanat csökken, a fizikai kellemetlenség oldódik. Hatására kellemes hűvös érzés keletkezik a bőrön.

Ibutop krem 50 gAz Ibutop krém a mozgásszervek reumatológiai és nem reumatológiai fájdalmainak kezelésére szolgáló, külsőleg alkalmazható hatékony gyógyszer. Hatóanyaga az ibuprofén, a krém alapanyagában oldott állapotban van jelen, így a bőrön keresztül gyorsan felszívódik és azonnal a beteg szövetekbe jut.

apranax gelAz Apranax gél formájú gyógyszer. A gyógyszer fájdalomcsillapító hatású gél, amit lokálisan alkalmaznak a bőrön. A gyógyszer alkalmazása következtében a fájdalom és a duzzanat csökken, a fizikai kellemetlenség oldódik. A gyógyszer alkalmazását követően kellemes hűvös érzés keletkezik a bőrön.

deep relief gelA Deep Relief bőrön alkalmazandó fájdalomcsillapító gél. Reumatikus fájdalom, izomfájás és -fájdalom, fájdalom és duzzanatok, például rándulások, ficamok és sportsérülések, nem súlyos artritiszes fájdalom enyhítésére alkalmazzák.

Ketodex 25 mg granulatum belsoleges oldathoz 20 db tasak mA Ketodex granulátumot enyhe vagy középsúlyos heveny fájdalmak, azaz például mozgásszervi fájdalmak, menstruációs fájdalmak, fogfájás rövid távú, tüneti kezelésére használják.    

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m