9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

Beres Egeszsegtar Porcero FORTE filmtabletta 90 dbA Béres Egészségtár Porcerő FORTE filmtabletta ízületi betegségben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális - gyógyászati célra szánt – tápszer glükozamin-szulfáttal, kondroitin-szulfáttal és C-vitaminnal.

mozgas6Flector EP tapasz az inak, szalagok, izmok és ízületek sérülése (ficam, zúzódás, rándulás, húzódás) következtében fellépő fájdalom és gyulladás helyi kezelésére szolgál.

voltaren3A készítmény hatóanyagai ízületi és izomfájdalmak helyi kezelésére alkalmazhatók. Csökkentik a gyulladást, a fájdalmat, és a vizenyőt. Helyi érzéstelenítő, vérlemezke-összecsapódást akadályozó és sebgyógyulást elősegítő hatásuk is van.

calcivid

  Alkalmazása ajánlott a csontképzéshez és a normális csontanyagcseréhez nélkülözhetetlen kalcium- és D3-vitamin pótlására, a maximális csonttömeg kifejlődésének elősegítésére, a csontállomány csökkenésének és a csontképzés zavarának megelőzésére, kiegészítő kezelésére.

ben_gay4  A Bengay krém felnőttek számára javasolt az ízületek és izmok mérsékelt fájdalmainak és merevségének csökkentésére.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m