9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A
Sensodyne Classic - Az érzékeny fogakraÉrezte már azt a fogba hasító éles fájdalmat, ami a fagylalt, forró tea vagy akár csokoládé fogyasztásakor olyan sokáig hasogat? Magyarország felnőtt lakosságának mintegy 43%-a szenved az érzékeny fogak okozta fájdalomtól. (forrás: GSK, 2005). Az egészséges fogakat a fogzománc és az íny védi. Ezek alatt húzódik a dentin, amely felelős a fájdalom továbbításáért. 

A fog érzékenységét leggyakrabban az okozza, hogy a – többnyire fogínybetegség következtében – visszahúzódott fogíny nem fedi a fognyakat, így a dentin védtelen az ingerekkel szemben.

A Sensodyne fogkrémek a fájdalomra érzékeny fogak ápolásában világszerte az első helyen állnak. A világ legtöbb fogorvosa a Sensodyne-t ajánlja érzékeny fogakra. (forrás: GSK, 2002)

Az érzékeny fog tisztítása fájdalmat okozhat. Elkerülendő a kellemetlen érzést, az érzékeny fogúak fogmosása többnyire nem elég alapos, ezáltal tovább növekedik a fogak károsodásának lehetősége. Ezért számukra elsődleges cél a fogak érzékenységének csökkentése, megszüntetése.


Termékek
A Sensodyne fogkrémek a mindennapi fogkrémek nyújtotta előnyökön túl védőréteget képezve bizonyítottan csillapítják az érzékeny fogak okozta kellemetlenséget és megelőzik a további fájdalmat.


Sensodyne C
A stroncium-kloridot tartalmazó Sensodyne Classic hatóanyaga elzárja a dentincsatornákat és barikádot képez a fájdalmas ingerekkel szemben. Fluormentes, így az arra érzékenyek is használhatják.
Ha naponta használja, a Sensodyne C fogkrém

  • stronciumklorid tartalmánál fogva csökkenti az érzékeny fogak fájdalomérzetét
  • kíméletesen tisztítja és ápolja a fogakat és a fogínyt
  • frissíti a leheletet
  • fluormentes, fluorérzékenyek is használhatják.



Forrás: Termékleírás

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m