9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

..
...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A
Metabol tabletta A METABOL új oldalról közelíti meg a túlsúly problémáját. Az eddigi teóriákkal szemben nem a kalória bevitel csökkentésére helyezi a hangsúlyt, hanem a pajzsmirigy optimális működtetésével a szervezet anyagcseréjét kívánja fokozni.

Egyes vizsgálatok szerint pajzsmirigy alulműködés esetén még napi 800 kalóriás étrend mellett is súlygyarapodást tapasztaltak. Magyarországon a lakosság 60%-a túlsúlyos, és ennek hátterében sok esetben az elégtelen pajzsmirigy működés áll. A szerves jód pótlása rendkívül fontos már gyermekkorban, mert hiánya esetén a túlsúly mellett koncentrációzavar, szétszórtság, feledékenység, lustaság, tanulási nehézségek, és intellektuális elmaradottság jelentkezhet. Az UNICEF felmérése szerint a jódhiányos tanulók IQ-ja 13 ponttal alacsonyabb, mint társaiké. Ezzel szemben közismert az úgynevezett "japán csoda", amelyet több kutató a táplálékban bevitt rendkívül magas mennyiségű jódnak tulajdonít.

A METABOL a biojódon kívül tartalmaz még L-Carnitint is, amely az egyik legjobban elismert és bevált zsírégető. Hatása már számos kutatás során beigazolódott. A harmadik összetevő a biokróm, amely szintén közismert zsírégető, növeli a sovány izomzat tömegét és jelentősen csökkenti az édesség iránti vágyat. Ez a három összetevő kizárólag a METABOL-ban található meg.

A METABOL kizárólag természetes anyagokból áll, ezért korra, nemre és fizikai állapotra való tekintet nélkül bárki használhatja. Különösen fontos lehet, a 6 év felletti gyerekek számára, hiszen sokkal jobb eredményeket érhetnek el az iskolában.

Az elsődleges célpont a túlsúly csökkentése, de ezen kívül számos esetben szükség lehet a jódpótlás biztosítására. Az emberiség számos egészségügyi problémája megoldható lenne a biojód megfelelő pótlásával.

A METABOL ajánlott mennyisége két tabletta naponta, reggel és este bő folyadék kíséretében. Bár a METABOL használata mellett nincs szükség kínzó diétára, a normális táplálkozás szabályainak betartása és a testmozgás igen fontos.

Forrás: Termékleírás

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m