9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A
Varga hajcsepp A Varga Hajcseppek genetikai vizsgálattal igazolt, jelentős sejtregeneráló, sejtkárosodást helyreállító hatással rendelkező hajhullás elleni készítmény. A gyógynövény kivonatot napi rendszerességgel, kúraszerűen javallott alkalmazni A hajhullás oka a hajhagymák sejtjeinek elváltozása, sérülése. A gyógynövény kivonat közvetlenül a károsodott területen, a hajhagymák sérült sejtjeiben fejti ki regeneráló hatását. A felhasználóknál a hajnövekedés helyreáll, a hajhullás megszűnik.

 

 

Összetétel:

A különleges összetételű készítmény 19 gyógynövény alkoholos oldata. A koncentrátum csak természetes anyagokat tartalmaz, ezért színében és állagában eltérés adódhat, ami a minőséget nem befolyásolja. A készítése során a gyógynövények legkedvezőbb hatásai érvényesülnek, így hatóanyagainak köszönhetően a fejbőr és a haj egészségessé válik.

Hatás:


A VARGA Hajcseppek hatóanyagai táplálják, regenerálják a fejbőrt és a hajhagymákat, valamint serkenti a vérkeringést. A készítmény megállítja a különböző eredetű hajhullást 2-8 héten belül. A hajszálak 2-3 hónap alatt megerősödnek, a hajnak ismét tartása lesz. A korpásodás és a hajzsírosodás rövid idő alatt megszűnik, vagy jelentősen csökken. Esetenként az ősz hajszálak visszanyerik eredeti színüket. A hajhullás ellen elért kiemelkedő eredmények mellett - életképes hajhagymák megléte esetén 2-6 hónap alatt bekövetkező - az újbóli hajnövekedés a készítmény kimagasló sejtregeneráló hatásának következménye. A haj minősége a készítmény elhagyása után hosszú ideig nem változik.

Használati javaslat:

1. Hajhullás esetén: A teljes fejbőrre ajánlott használni, kúraszerűen 3-4 hónapon keresztül, naponta 1 alkalommal, 25-35 cseppet. Erős hajhullás esetén napi 2-3 kezelés javasolt.

2. Hajritkulás, kopaszodás, foltos hajvesztés: A kritikus területen legalább 4-8 hónapon keresztül naponta 2-3 kezelés javasolt. A problémás terület nagyságától függően 5-15 cseppet újheggyel gyengéden masszírozzunk a fejbőrbe. Ezzel egy időben célszerű a teljes hajas fejbőr kezelése napi 1 alkalommal, 25-35 cseppel. Naponta a kezelések között 2-3 óra szünet ajánlott.

3. Hajminőség javítására, korpásodásra, hajzsírosodásra szintén kúraszerű használat ajánlott 3-4 hónapon keresztül napi 1 alkalommal, 25-35 cseppel.

A kúra befejezése után, az elért eredmény megtartása érdekében célszerű a hajcseppet legalább heti 1-2 alkalommal használni.

Forrás: Termékleírás

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m