9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A
Eurovit vitaminokItt van a tavasz, szervezetünk vitaminkészletei kiürülnek. Előzze meg a vitaminhiányt, és támogassa immunrendszerét! Mi segítünk Önnek ebben! Patikánk kínálatában megtalálhatja az Eurovit vitaminokat Látogasson el patikánban, és készüljön velünk!

1920 óta tudjuk, hogy az élethez nélkülözhetetlenek azok a kis molekulájú szerves vegyületek, amelyeket felfedezőjük, Funk nevezett el vitaminoknak. Nélkülük felborulna az emberi szervezet anyagcseréje és szaporodóképessége. A vitaminok ügyét azonban, úgy tűnik, mindeddig nem sikerült elég jól képviselni.

A TEVA multivitamin-családja, a most debütáló Eurovit filmtabletta 50 éven felülieknek azonban orvosság lehet a bajokra, hiszen összetételét a nemzetközi táplálkozástudományi standardok szerint alakították ki a sajátos életkori igények figyelembevételével, ugyanakkor a gyógyszerminőség alacsony árral is párosult.

A TEVA Gyógyszergyár szakembereiből álló lelkes csapat régi álma, hogy minden korosztálynak és egészségi állapotnak legyen speciális gyógyszerminőségű, de kedvező árú vitaminkészítménye. A vitamincsalád első tagja – az Eurovit filmtabletta 50 éven felülieknek – néhány hete került piacra, megjelenését nagyszabású reklámkampány kíséri.

A tapasztalatok szerint a reklámtámogatás döntő a nem vényköteles termékek körében. A patikusok között többen egyenesen úgy fogalmaztak a szakemberek ez irányú kérdésére válaszolva, hogy „ha lemegy egy reklám este a TV-ben, másnap garantáltan jönnek az emberek, és az este látott terméket keresik". A TEVA OTC üzletága mindezt szem előtt tartva döntött úgy, hogy az Eurovit forgalmazását, a patikusok munkáját kiemelt reklámtámogatással is segíti. Ezért 2004 őszén kreatív pályázatot hirdettek az Eurovit népszerűsítésére. A versenyre három reklámügynökség jelentkezett és adott be reklámfilm-forgatókönyvet. Bődi Ákos termékmenedzser a tender értékelésekor úgy fogalmazott, hogy ezúttal a döntésben valóban nagyon nehéz a dolguk, hiszen mind a három terv kiemelkedően jó volt.

Végül az Amade Kreatív Műhely Reklámügynökség reklámfilmjét választották, amely „Szabó úrról", hétköznapi „hősről" és „nagy horgászról" szól. A főszereplő kiválasztásakor, mint mondja, már nem voltak olyan nagy bajban. Hárshegyi Jánosról ugyanis első pillantásra tudták, hogy kiválóan megtestesíti az Eurovit-eszményt: ötvenévesnek alig néz ki, noha közelebb áll a 60-hoz. Dinamikus, sportos és jó kedélyű egyéniség, aki vallja: „50 felett az embernek egy dologra érdemes feltennie az életét: az égészségére…"

Miért kell multivitamint szedni?

A tekintélyes amerikai szaklapban, a JAMA-ban 3 évvel ezelőtt a következőket olvashattuk: „Számos vitamin elégtelen felvétele vagy kisfokú hiánya olyan krónikus betegségek rizikófaktora, mint a rák, a csontritkulás, vagy a szív- és érrendszeri betegségek."* A neves szerzők a cikkben ezért minden felnőttnek javasolják valamilyen vitaminkészítmény szedését.

A magyar lakosság vitaminellátottságával az elmúlt évtizedekben több fontos kutatást is végeztek. 1985–1988 között az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet a területi közegészségügyi intézmények közreműködésével 16 641, 14 évesnél idősebb személyt kérdezett ki. 1992–1994 között 2559 személy vizsgálatával megismételték a felmérést. Sajnos mindkét alkalommal hasonlóan lesújtó adatokat találtak.
Megállapították, hogy hazánkban a vitaminok átlagos bevitele korántsem kielégítő. Nőknél a vas, a férfiaknál pedig a cink bevitele a legproblematikusabb. Kiderült az is, hogy az idős férfiak vitaminfogyasztása Magyarországon jóval a javasolt szint alatt van. C-vitamin esetében a férfiak 3,5 százalékánál, a nők 5,3 százalékánál volt kimutatható hiány még a természetes bevitel szempontjából kedvező évszakokban is!

Gyógyszerminőségű multivitamin

Az Eurovit összhangban a TEVA alapfilozófiájával, alapcélnak tekinti, hogy a legkorszerűbb orvostudományi és gyógyszerészeti javak mindenkihez egyenlő eséllyel jussanak el, függetlenül az anyagi helyzettől, lakóhelytől vagy életkortól. Az Eurovit-család első tagját az 50 év feletti korosztály speciális élettani igényeinek megfelelően alakították ki.
Az idősebb korosztályra való fokozott odafigyelést a TEVA OTC üzletága kiemelt feladatnak tekinti. A TEVA vény nélkül kapható orvosságai és gyógyhatású készítményei között már számos jól ismert termék igazolja e hitvallást: gondoljunk csak a prosztataproblémák kezelésében már bizonyított Peponenre vagy a memóriazavarok esetén jótékony Bilobilra.
Az ajánlások tükrében a következő vitaminok és ásványi anyagok kerültek az 50 éven felüli korosztály számára készített Eurovit filmtablettába: A-vitamin, B-vitamin komplex (B1, B2, B3, B5, B6, B12, folsav), C-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, kalcium, foszfor és vas. Az Eurovit 50 év felettieknek összesen 14 vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, melyek közt kiemelt szerepet kaptak az antioxidáns hatású vitaminok. Az Eurovit filmtablettában megtalálható egyes vitaminok a vény nélkül kapható gyógyszerekre törvényileg meghatározott mennyiségben vannak jelen.

Kiknek ajánlható az Eurovit filmtabletta 50 éven felülieknek?

Minden 50 év feletti nőnek és férfinak. Azoknak is, akikről a patikus tudja, hogy drágább vitaminkészítményt nem tudnának megfizetni. A tapasztalatok szerint gyakran nem is maguk az idős emberek, hanem a róluk gondoskodó gyermekeik, unokáik vásárolják meg a szükséges gyógyszereket, vitaminokat. Az Eurovit filmtabletta az ő anyagi terheiket is csökkenti, miközben ellenőrzött, gyógyszerminőségi vitamint biztosít.

A C-vitamin reneszánsza

A C-vitamin az immunrendszer munkáját támogató antioxidáns-védelem első bástyája. Fokozza az immunrendszer működését, növeli a fehérvérsejtek számát, emeli a vírusfertőzés, valamint a rákbetegség leküzdésében fontos szerepet játszó immunserkentő anyagok szintjét, és közvetlenül is küzd a vírusok és a baktériumok ellen.
Mindezek figyelembevételével állították össze a szakemberek az Eurovit C-vitamint, mely a vírusfertőzéses veszélyeztetett őszi–téli időszakokra különösen ajánlott, az alap-multivitamin kiegészítőjeként, vagy attól függetlenül.

Mit tehet a gyógyszerész?

Az idős, a lakásból már nehezen kimozduló emberek rendszeres vitaminpótlásra szorulnak. Ugyanígy az aktív korosztály azon tagjai, akik jelentős fizikai és szellemi igénybevételnek vannak kitéve, a vegetáriánusok, a speciális diétát tartók, a fogyókúrázók, a dohányosok, a túlzott kávéfogyasztók, a betegségből lábadozók. Ha ilyen esetekről tud, javasolhatja multivitamin szedését.

 

Forrás: Termékajánló

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m