9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A

Dentinox foginygel gyermekeknek 10 gA Dentinox fogínygél egy tradicionálisan alkalmazott, enyhe hatású gyógyszer, mely az első fogak kibújásakor jelentkező tünetek (irritált fogíny, gyulladás és fájdalmas rendellenességek) helyi kezelésére alkalmazható.

Elevit Plus filmtabletta 1Az ELEVIT Plus 12 vitamint és 8 ásványi anyagot tartalmazó filmtabletta. A vitaminok és ásványi anyagok esszenciális tápanyagok. Ezeket a szervezet nem képes előállítani, így az étrendből kell fedezni. A terhes és szoptató nőknek több vitaminra és ásványi anyagra van szükségük, mint a nem terhes nőknek. Ennek oka, hogy a terhes nőnek a magzat megfelelő tápanyagellátását is biztosítania kell.

Neogranormaon piros 30 g
A Neogranormon Piros családi kenőcs gondosan összeválogatott összetevőinek köszönhetően elősegíti a hámosodást és a bőr regenerációját.

Gravida filmtabletta 90 dbA Gravida filmtabletta multivitamin ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, várandós és szoptató anyáknak. Terhesség és szoptatás ideje alatt a fokozott szükséglet következtében fellépő vitamin, ásványi anyag és nyomelemhiány megelőzésére, a magzat megfelelő fejlődésének elősegítésére adható.

femibion 800 filmtablettaA femibion® 800 folsavat, metafolin®-t, vitaminokat és jódot tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta gyermekvállalást tervező nőknek és várandós anyáknak a terhesség 12. hetének végéig.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m