9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
baby_5A gyógyszerkészítmény speciálisan gyermekeknek szánt narancs ízesítésű láz- és fájdalomcsillapító készítmény. Alkalmas a fertőző betegségek és a védőoltások következtében kialakuló láz gyors és hatékony csökkentésére, valamint enyhe és mérsékelt fájdalom gyors és hatékony csillapítására olyan esetekben, mint meghűléses és influenza-szerű tünetek, torokfájás, fogzási fájdalom, fog-, fül-, fejfájás, zúzódások és rándulások.

Gravida filmtabletta 90 dbA Gravida filmtabletta multivitamin ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, várandós és szoptató anyáknak. Terhesség és szoptatás ideje alatt a fokozott szükséglet következtében fellépő vitamin, ásványi anyag és nyomelemhiány megelőzésére, a magzat megfelelő fejlődésének elősegítésére adható.

algoflexbaby_szuszpenzioAz Algoflex Baby szuszpenzió 3 hónapos kortól 12 éves korig, gyermekek fájdalom- és lázcsillapítására alkalmas. 
Az Algoflex Baby szuszpenzió csillapítja a védőoltások illetve különféle állapotok kapcsán jelentkező lázat. Alkalmas enyhe és mérsékelt fájdalom csillapítására.

Elevit Plus filmtabletta 1Az ELEVIT Plus 12 vitamint és 8 ásványi anyagot tartalmazó filmtabletta. A vitaminok és ásványi anyagok esszenciális tápanyagok. Ezeket a szervezet nem képes előállítani, így az étrendből kell fedezni. A terhes és szoptató nőknek több vitaminra és ásványi anyagra van szükségük, mint a nem terhes nőknek. Ennek oka, hogy a terhes nőnek a magzat megfelelő tápanyagellátását is biztosítania kell.

babaKlinikailag bizonyított, hogy ez a készülék hatékonyan és kíméletesen távolítja el a váladékot. Használata nem okoz fájdalmat, sőt a gyermek, mivel jobban kap levegőt, azonnal megkönnyebbül, tud enni és aludni is. Ennek az eszköznek köszönhetően a kisgyermek náthája nem válik súlyos megbetegedések forrásává.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m