Veszélyhelyzet után

Veszelyhelyzet utan kek2

Benu akcioink itt

Egészségvédelem


Magyar Gyogyszer m

Elérhetőségeink


Elérhetőségeink

Hanság Web


Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

LX Line Partner Patika

Cegadatok X

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 2485564

anthelios_napvedo5A legérzékenyebb bőrűek is gondtalanul élvezhetik a napsütést a legerősebb UVA védelmet nyújtó La Roche-Posay ANTHELIOS XL SPF 50+ napvédő termékcsaládnak köszönhetően.

medi_fleur_gelA kórházi és otthoni betegápolás egyik legsúlyosabb problémájára, a felfekvés okozta sérülések gyógyítására fejlesztette ki a Sunfleur Kozmetikai Laboratórium Medifleur elnevezésű készítményét.

contractubex

A Contractubex különböző típusú hegek kezelésére alkalmazható a seb bezáródása után.
A Contractubex úgy fejti ki hatását, hogy elnyomja a hegszövet növekedését, és elsimítja és fellazítja a hegszövetet. Emellett csökkenti a bőrpírt, melegedést, duzzanatot és fájdalmat (gyulladáscsökkentő hatású).

off

Bőrre fújható, könnyen felszívódó szúnyogriasztó.
Száraz, könnyed, selymes érzés a bőrön !

Vichy Homme termékcsaládMár megvásárolható a gyógyszertárunkban a Vichy arcápoló termékcsalád FÉRFIAKNAK!

A tesztoszteron arcbőrre gyakorolt hatásainak alapos és egyedülálló ismeretéből kiindulva a Laboratories vichy a férfiak arcbőrének természetéhez tökéletesen alkalmazkodó készítménycsaládot alkotott. A neve: Vichy Homme.

Vichy CELLéBiOTiCSpeciális formula 60 év feletti nőknek: Megérkezett a VICHY Laboratoires válasza az életerejéből veszített, gyűrött, kiszáradt, fakó arcbőrre: CELLéBiOTiC regeneráló-tápláló nappali arckrém és CELLéBiOTiC NUIT éjszakai-kompenzáló balzsam. Egy sejt egészsége két faktortól függ: annak regeneráló képességétől és a külső veszélyek elleni védekezőképességétől.