9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

Vichy Capital Soleil SPF 50 naptej gyerekeknek 300mlNapvédő tej gyermekeknek, amely extra erős védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen.

anthelios_napvedo5A legérzékenyebb bőrűek is gondtalanul élvezhetik a napsütést a legerősebb UVA védelmet nyújtó La Roche-Posay ANTHELIOS XL SPF 50+ napvédő termékcsaládnak köszönhetően.

Vichy Homme termékcsalád Már megvásárolható a gyógyszertárunkban a Vichy arcápoló termékcsalád FÉRFIAKNAK!

A tesztoszteron arcbőrre gyakorolt hatásainak alapos és egyedülálló ismeretéből kiindulva a Laboratories vichy a férfiak arcbőrének természetéhez tökéletesen alkalmazkodó készítménycsaládot alkotott. A neve: Vichy Homme.

Fenistil 1 mg g gel 50 gA Fenistil gél hatóanyaga az antihisz-
taminoknak nevezett gyógyszerek csoportjába tartozik, melyeket az allergiás bőrtünetek és számos, különböző eredetű viszketés csillapítására használnak.

Vichy CELLéBiOTiC Speciális formula 60 év feletti nőknek: Megérkezett a VICHY Laboratoires válasza az életerejéből veszített, gyűrött, kiszáradt, fakó arcbőrre: CELLéBiOTiC regeneráló-tápláló nappali arckrém és CELLéBiOTiC NUIT éjszakai-kompenzáló balzsam. Egy sejt egészsége két faktortól függ: annak regeneráló képességétől és a külső veszélyek elleni védekezőképességétől.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m