9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

..
...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A
Neogranormon kenocs 25 gA Neogranormon kenőcs hámosító, a bőr felmaródása, valamint kisebb hámhiányok kezelésére szolgáló kenőcs. Összetevőinek komplex hatása révén védi a hámsejteket, így az egészséges hámréteget is. Bőrregenerációt elősegítő hatása következtében fokozza a bőr ellenállását fertőzésekkel szemben, elősegíti a hámsérülések gyógyulását.

Bepanthen Plus krem 30 gA Bepanthen Plus krém fertőtlenítő és sebgyógyító hatású krém, megelőzi a seb kiszáradását, hűsítő hatása révén enyhíti a fájdalmat, elősegíti a felületi bőrsérülések gyógyulását és szembeszáll a fertőzésekkel.

Vichy Capital Soleil SPF 50 naptej gyerekeknek 300mlNapvédő tej gyermekeknek, amely extra erős védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen.

Neogranormaon piros 30 g
A Neogranormon Piros családi kenőcs gondosan összeválogatott összetevőinek köszönhetően elősegíti a hámosodást és a bőr regenerációját.

Merz Spezial Drazse 60 dbA Merz Spezial Drazsé fontos építőanyagokat és tápanyagokat tartalmaz, amelyek az egész szervezet számára értékesek. Speciálisan úgy állították össze, hogy ellássa a szervezetet és a bőrt értékes erősítő és tápláló összetevőkkel, mint amilyenek a vitaminok és a vas.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m