9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

..
...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A
Batrafen krémA Batrafen krém a bőr gombás fertőzéseinek kezelésére alkalmazható készítmény (széles spektrumú gombaellenes szer). A ciklopirox-olamin gombaölő hatása a legtöbb bőr- és nyálkahártya megbetegedést okozó gombával szemben érvényesül.

Canesten Plus bifonazol krémA Canesten Plus bifonazol krém hatóanyaga a bifonazol, egy széles spektrumú gombaellenes szer. Bőrfertőzést okozó gombák, úgynevezett dermatofiták, élesztőgombák, penészgombák és egyéb gombák által okozott bőrfertőzések és az ezzel járó tünetek kezelésére alkalmas.

Teva Candibene Teva 10 mg/g krémA Teva-Candibene krém enyhíti a bőrirritációt, viszketést, alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének kezelésére, és a gombás fertőzéstől sérült bőr ápolására a szőrrel nem fedett bőrfelületen, hajlatokban, lábujjközökben, köröm/körömágy mentén, illetve a nem gombás eredetű bőrgyulladás (eritrazma) kezelésére.

Exoderil 10 mg/ml krémAz Exoderil krém a gombás fertőzések külsőleges kezelésére szolgál, hatóanyagként naftifint tartalmaz. Hatékony a bőrgombák, az élesztőgombák, a penészgombák és egyéb gombafajták ellen. Számos különböző baktérium ellen is hat, melyek gyakran fordulnak elő a gombás fertőzésekkel együtt. Gyulladásgátló hatása következtében gyorsan csillapítja a gyulladásos tüneteket – elsősorban a viszketést.

Betadin oldat 30 mlA Betadine® oldat széles antimikrobiális spektrummal rendelkező fertőtlenítőszer, amely a bőr- és nyálkahártya fertőtlenítésére alkalmas. A készítmény 10 mg/ml szabad aktív jódot, mint dezinficiens hatóanyagot tartalmaz.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m