9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A
Detralex 500 mg filmtabletta 60 dbAz alsó végtag idült vénás elégtelen-
ségének kezelésére ajánlott az alábbi esetekben: nehézláb érzés, feszülés, fájdalom, éjszaki lábikragörcs. Alkalmas aranyér-megbetegedések kezelésére is.

Nailner Repair stift koromgomba kezelesere  4 mlAz új és kényelmes megoldást biztosító Nailner Repair összetevői a gomba számára előnytelen környezetet biztosítsanak. Biztonsággal alkalmazható a körömgomba ellen – a stift kiszerelés pedig biztosítja az egyszerű és könnyű használatot.

Candibene-Teva 10 mg g krem 20 gA Candibene-
Teva krém hatóanyaga, a klotrimazol többféle gomba ellen hatásos úgynevezett széles spektrumú antimikotikum. Enyhíti a bőrirritációt, viszketést, alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének kezelésére és a gombás fertőzéstől sérült bőr ápolására a szőrrel nem fedett bőrfelületen, hajlatokban, lábujjközökben, köröm/körömágy mentén, illetve a nem gombás eredetű bőrgyulladás (eritrazma) kezelésére.

Venoruton 300 mg kemeny kapszula 50dbA Venoruton kapszula O-β-hidroxietil-rutozidot (oxerutin) tartalmaz, ami az ún. érvédő, kapilláris (hajszálér)-stabilizáló gyógyszerek (bioflavonoidok) csoportjába tartozik. A Venoruton kapszula a véredények falát stabilizálja, mérsékli az érfal áteresztő képességét, ezáltal csökkentve a duzzanatot.    

SP 54 gel 100 gAz SP 54 Emul-
gél hatóanyaga a pentozán-poliszulfát-nátrium, egy véralvadást befolyásoló vegyület, mely képes a vérrögképződést gátolni, és részben a kialakult vérrögöket feloldani.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m