9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A
Lomexin 2 krem 30gA krém a bőr gombás megbe-
tegedéseinek tüneti kezelésére szolgál, hatékony a leggyakrabban előforduló bőrelváltozást okozó gombák esetében. Használható a test bármelyik pontján: fejbőrön, kézen, karon, lábon, arcon, a lábujjak között, szakállban, illetve a körmön jelentkező gombásodás kezelésére, még abban az esetben is, ha ez kis mértékben baktériummal fertőződött.

Venoruton gel 40 gA vizenyő és a krónikus vénás elégtelenség tüneteinek, például fájdalom, nehéz láb, valamint a szkleroterápia (felületes vénás értágulatok injekciós kezelése) elvégzése után, vagy hosszú repülőút során fellépő lábfájdalom enyhítésére szolgál. Emellett a traumás eredetű fájdalom és vizenyő – például rándulás és izomzúzódás – enyhítésére is alkalmazható.

lab 43A Duofilm szemölcs elleni kezelésre szolgál. A szemölcsök a bőr felszíni rétegeinek vírusfertőzése következtében alakulnak ki. A lappangási idő pár héttől néhány hónapig terjedhet. A szemölcs a vírus sérült bőrfelülettel történő érintkezésével terjed, különösen meleg és nyirkos bőr esetén. Ez okozza, hogy a fertőzés egyik leggyakoribb forrása az uszoda.

korom5A kéz- és lábkörmök gombás fertőzéseinek körömeltávolító kezelésére szolgáló készítmény, amely egyidejűleg gombaellenes hatással is rendelkezik.

VArixinalHagyományos növényi gyógyszer az alsó végtagok kellemetlen érzeteinek (fáradékonyság, a lábak feszülése, amelyek az enyhe vénás keringési rendellenességei során lépnek fel) enyhítésére.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m