9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

SP 54 gel 100 gAz SP 54 Emul-
gél hatóanyaga a pentozán-poliszulfát-nátrium, egy véralvadást befolyásoló vegyület, mely képes a vérrögképződést gátolni, és részben a kialakult vérrögöket feloldani.

Dio-PP 600 mg tabletta 60dbA Dio-PP 600 mg tabletta enyhíti az alsó végtagok krónikus vénás elégtelen-
séggel összefüggő tüneteit: mint feszülés, nehézség érzés, fájdalom, éjszakai lábikragörcs. Alkalmas aranyérbetegség kezelésére, aranyeres panaszok hirtelen fellángolása esetén.

Octenisept kulsoleges oldat 50 mlAz Octenisept fertőtlenítő oldat, amely hatóanyagként fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkező oktenidin dihidrokloridot és fenoxietanolt tartalmaz. Sebgyógyulást gyorsító seb-, bőr- és nyálkahártya-fertőtlenítő. Az Octenisept életkori korlátozás nélkül mind gyermekeknél, mind felnőtteknél alkalmazható.

Betadin oldat 30 mlA Betadine® oldat széles antimikrobiális spektrummal rendelkező fertőtlenítőszer, amely a bőr- és nyálkahártya fertőtlenítésére alkalmas. A készítmény 10 mg/ml szabad aktív jódot, mint dezinficiens hatóanyagot tartalmaz.

lab 43A Duofilm szemölcs elleni kezelésre szolgál. A szemölcsök a bőr felszíni rétegeinek vírusfertőzése következtében alakulnak ki. A lappangási idő pár héttől néhány hónapig terjedhet. A szemölcs a vírus sérült bőrfelülettel történő érintkezésével terjed, különösen meleg és nyirkos bőr esetén. Ez okozza, hogy a fertőzés egyik leggyakoribb forrása az uszoda.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m