9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

Betadin oldat 30 mlA Betadine® oldat széles antimikrobiális spektrummal rendelkező fertőtlenítőszer, amely a bőr- és nyálkahártya fertőtlenítésére alkalmas. A készítmény 10 mg/ml szabad aktív jódot, mint dezinficiens hatóanyagot tartalmaz.

Octenisept kulsoleges oldat 50 mlAz Octenisept fertőtlenítő oldat, amely hatóanyagként fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkező oktenidin dihidrokloridot és fenoxietanolt tartalmaz. Sebgyógyulást gyorsító seb-, bőr- és nyálkahártya-fertőtlenítő. Az Octenisept életkori korlátozás nélkül mind gyermekeknél, mind felnőtteknél alkalmazható.

Lioton 1000 NEg gel 100gA Lioton hatóanyaga a heparin (heparin-nátrium formájában). A Lioton gélt  a bőrön kell alkalmazni. Az érintett területen alkalmazva a heparin a felületes vénákban megakadályozza a vérrögök képződését, javítja a mikrokeringést, és csökkenti a szövetek duzzadását. Használható önmagában, amikor helyi kezelés javasolt, vagy szisztémás terápiákkal kombinációban.

lab 43A Duofilm szemölcs elleni kezelésre szolgál. A szemölcsök a bőr felszíni rétegeinek vírusfertőzése következtében alakulnak ki. A lappangási idő pár héttől néhány hónapig terjedhet. A szemölcs a vírus sérült bőrfelülettel történő érintkezésével terjed, különösen meleg és nyirkos bőr esetén. Ez okozza, hogy a fertőzés egyik leggyakoribb forrása az uszoda.

Lomexin 2 krem 30gA krém a bőr gombás megbe-
tegedéseinek tüneti kezelésére szolgál, hatékony a leggyakrabban előforduló bőrelváltozást okozó gombák esetében. Használható a test bármelyik pontján: fejbőrön, kézen, karon, lábon, arcon, a lábujjak között, szakállban, illetve a körmön jelentkező gombásodás kezelésére, még abban az esetben is, ha ez kis mértékben baktériummal fertőződött.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m