9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
Lioton 1000 NEg gel 100gA Lioton hatóanyaga a heparin (heparin-nátrium formájában). A Lioton gélt  a bőrön kell alkalmazni. Az érintett területen alkalmazva a heparin a felületes vénákban megakadályozza a vérrögök képződését, javítja a mikrokeringést, és csökkenti a szövetek duzzadását. Használható önmagában, amikor helyi kezelés javasolt, vagy szisztémás terápiákkal kombinációban.

Lomexin 2 krem 30gA krém a bőr gombás megbe-
tegedéseinek tüneti kezelésére szolgál, hatékony a leggyakrabban előforduló bőrelváltozást okozó gombák esetében. Használható a test bármelyik pontján: fejbőrön, kézen, karon, lábon, arcon, a lábujjak között, szakállban, illetve a körmön jelentkező gombásodás kezelésére, még abban az esetben is, ha ez kis mértékben baktériummal fertőződött.

korom5A kéz- és lábkörmök gombás fertőzéseinek körömeltávolító kezelésére szolgáló készítmény, amely egyidejűleg gombaellenes hatással is rendelkezik.

Nailner Repair stift koromgomba kezelesere  4 mlAz új és kényelmes megoldást biztosító Nailner Repair összetevői a gomba számára előnytelen környezetet biztosítsanak. Biztonsággal alkalmazható a körömgomba ellen – a stift kiszerelés pedig biztosítja az egyszerű és könnyű használatot.

VArixinalHagyományos növényi gyógyszer az alsó végtagok kellemetlen érzeteinek (fáradékonyság, a lábak feszülése, amelyek az enyhe vénás keringési rendellenességei során lépnek fel) enyhítésére.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m