9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
korom5A kéz- és lábkörmök gombás fertőzéseinek körömeltávolító kezelésére szolgáló készítmény, amely egyidejűleg gombaellenes hatással is rendelkezik.

VArixinalHagyományos növényi gyógyszer az alsó végtagok kellemetlen érzeteinek (fáradékonyság, a lábak feszülése, amelyek az enyhe vénás keringési rendellenességei során lépnek fel) enyhítésére.

canestenA Canesten oldat hatóanyaga, a klotrimazol széles spektrumú ún. antimikotikum. Alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének helyi kezelésére a szőrrel nem fedett bőrfelületen, hajlatokban, lábujjak között, köröm/körömágy mentén, illetve a nem gombás eredetű bőrgyulladás kezelésére.

terbisil_krem_2A Terbisil krém gombaellenes készítmény, hatására elpusztulnak a bőrbetegséget okozó gombák. A Terbisil  krém a bőr gombás fertőzéseinek helyi kezelésére szolgál, külsőleg.

plerudin forteVisszeres panaszok kiegészítő kezelésére, súlyosabb, de nem fekélyes esetekben (visszeres csomók, gyulladásos vénatágulatok, a beteg területen megjelent kékes-lilás elszíneződések, duzzanatok) ajánlott.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m