9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
Detralex 500 mg filmtabletta 60 dbAz alsó végtag idült vénás elégtelen-
ségének kezelésére ajánlott az alábbi esetekben: nehézláb érzés, feszülés, fájdalom, éjszaki lábikragörcs. Alkalmas aranyér-megbetegedések kezelésére is.

Venoruton gel 40 gA vizenyő és a krónikus vénás elégtelenség tüneteinek, például fájdalom, nehéz láb, valamint a szkleroterápia (felületes vénás értágulatok injekciós kezelése) elvégzése után, vagy hosszú repülőút során fellépő lábfájdalom enyhítésére szolgál. Emellett a traumás eredetű fájdalom és vizenyő – például rándulás és izomzúzódás – enyhítésére is alkalmazható.

Venoruton 300 mg kemeny kapszula 50dbA Venoruton kapszula O-β-hidroxietil-rutozidot (oxerutin) tartalmaz, ami az ún. érvédő, kapilláris (hajszálér)-stabilizáló gyógyszerek (bioflavonoidok) csoportjába tartozik. A Venoruton kapszula a véredények falát stabilizálja, mérsékli az érfal áteresztő képességét, ezáltal csökkentve a duzzanatot.    

lamisil2

  A gombás bőrfertőzés gyakori és komoly panaszokkal járhat.
A Lamisil Derma 1% krém gombaellenes készítmény, hatására elpusztulnak a bőrbetegséget okozó gombák.

lamisil3A Lamisil 1 x 1% külsőleges oldat elpusztítja a tinea pedis fertőzésért („atlétaláb” kialakulásáért) felelős gombát. Alkalmazása után a lábfej bőrén színtelen vékony réteg keletkezik, ami a bőrön maradva biztosítja a hatóanyag bőrbe jutását.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m