9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
Solingeni körömápolók

Patikánkban megvásárolhatók az extra minőségű Solingeni körömápolási termékek és készítmények. Látogasson el, és kérdezze gyógyszerészeinket, asszisztenseinket, akik készséggel segítenek a megfelelő termék kiválasztásában.
Allga San lábfrissítő balzsamAz Allga San lábbalzsam az igénybevett lábfej teljes körű ápolására ajánlott. Fokozza a vérkeringést, felfrissíti a lábat. Használatával a bőr bársonyossá válik és ellenálló képessége nő. Ápolja az igénybevett bőrfelületeket. Antibakteriális hatása révén tartósan megvéd a kellemetlen lábszagtól, lábgombától.

Soliteint Glicerines kézápoló krémA glicerines kézkrém összetételét 2007-ben korszerűsítettük. Tápláló édes mandula olajjal és avokádó olajjal gazdagítottuk és nagy mértékben csökkentettük a felhasznált ásványolaj (paraffin olaj) mennyiséget. Így a krém még lágyabb és finomabb tapintású lett és könnyebben beszívódik. Az édes mandula olaj vásárlásával a "Community Trade" program keretében  támogatjuk a fejlődő országok gazdaságát.

Naturland Lábfrissítő balzsam Ajánljuk mindazoknak, akik munkavégzésük során lábukat fokozottan megterhelik. Külsőleges használatra a lábfej és az alsó lábszár mindennapos ápolására. Kellemes illatú, hatóanyaga hűsítő hatású, vérkeringést serkentő, izomgörcs oldó. A krém az izomgörcs oldásával elősegíti az izomfájdalom csökkenését is. Rendszeres használata elősegíti a láb teherbíró képességének növelését.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m