9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

kitonail 80mg g gyogyszeress koromlakkA Kitonail 80 mg/g gyógyszeres körömlakk gombaellenes hatású gyógyszer-készítmény (széles spektrumú gombaellenes szer) az enyhén és közepesen fertőzött kézujjak és lábujjak körmei és a közvetlen környezetükben található bőr helyi kezelésére.

Loceryl 50mg ml gyogyszeres koromlakkA Loceryl gyógyszeres körömlakk egy gombaellenes gyógyszeres körömlakk (szabad szemmel nem látható gombák okozta fertőzések kezelésére alkalmas gyógyszer). A gyógyszeres körömlakkból az amorolfin hatóanyag áthatol a körömlemezen keresztül a körömágyba, így képes a körömágyban lévő, nehezen hozzáférhető gombákat kiirtani.

Candibene-Teva 10 mg g krem 20 gA Candibene-
Teva krém hatóanyaga, a klotrimazol többféle gomba ellen hatásos úgynevezett széles spektrumú antimikotikum. Enyhíti a bőrirritációt, viszketést, alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének kezelésére és a gombás fertőzéstől sérült bőr ápolására a szőrrel nem fedett bőrfelületen, hajlatokban, lábujjközökben, köröm/körömágy mentén, illetve a nem gombás eredetű bőrgyulladás (eritrazma) kezelésére.

nalocA Naloc elősegíti a gombás fertőzés vagy pikkelysömör miatt elszíneződött és deformálódott körmök gyógyulását. A Naloc növeli a köröm hidratáltságát, gyengéden kisímitja a körömlemez külső rétegeit, valamint a köröm mikrokörnyezetének megváltoztatásával és a körömfelszín épségének helyreállításával megakadályozza a gombák és baktériumok szaporodását.

SP 54 gel 100 gAz SP 54 Emul-
gél hatóanyaga a pentozán-poliszulfát-nátrium, egy véralvadást befolyásoló vegyület, mely képes a vérrögképződést gátolni, és részben a kialakult vérrögöket feloldani.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m