Benu akcioink itt

Veszelyhelyzet utan kek2

Egészségvédelem


Magyar Gyogyszer m

Elérhetőségeink


Elérhetőségeink

Hanság Web


Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

LX Line Partner Patika

Cegadatok X

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 2650822

Nico dohányzásról való leszokást segítő teaA Dr. Chen Patika NICO-TEA korszerű GMP technológiával kizárólag természetes gyógynövények felhasználásával készült, összetevői aromaterápiás hatással rendelkeznek. A tradicionális kínai orvoslás alapelve szerint az elme frissítése, illetve a testben lévő nyirkosság elűzése hatékonyan az aromaterápia segítségével érhető el. A tea segít kialakítani a dohányzástól való irtózás érzését, semlegesíti a dohányzás okozta rossz szájízt, enyhíti a nikotinhiány kellemetlen tüneteit. Megtisztítja a tüdőt a mérgező anyagoktól, támogatja a szervezetet a meghűléses betegségek leküzdésében.

Pannonhalmi Májvédő TeakeverékA pannonhalmi bencések ősi receptje alapján fejlesztett teakeverék önállóan vagy kiegészítő kezelés formájában alkalmazható különböző eredetű májbántalmakban, a máj fokozott megterhelése esetén jelentkező májkárosodások, gyomor- és bélbántalmak, epebetegségek megelőző, kiegészítő és utókezelésére.

Herbária teákA gyógynövények rendkívül sokféleképpen alkalmazhatók: külsőleg hideg- vagy meleg borogatásként (például kamilla, zsálya), fürdők elkészítéséhez (levendula, citromfű, rozmaring, cickafarkfű), sebek, bőrbetegségek kezelésében pakolásként kötésekhez (csalán), száj- és toroköblítéshez (cserszömörce), intim zuhanyokhoz és inhaláláshoz.