9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

Merz Spezial Drazse 60 dbA Merz Spezial Drazsé fontos építőanyagokat és tápanyagokat tartalmaz, amelyek az egész szervezet számára értékesek. Speciálisan úgy állították össze, hogy ellássa a szervezetet és a bőrt értékes erősítő és tápláló összetevőkkel, mint amilyenek a vitaminok és a vas.

Revalid kapszula 90 dbGyógyszernek nem minősülő, haj- és körömregeneráló hatású készítmény, melynek hatását klinikai vizsgálatok bizonyították.

Csalán sampon száraz hajraA Csalán hajápoló családot a festett, száraz, erősen igénybevett haj ápolására fejlesztettük ki. A csalánkivonat, a keratin és a sokféle vitamin egyedülállóan hatékony kombinációban van jelen ezekben a termékekben.

Nizoral korpasodas ellen 20 mgg sampon 100 mlA bőr gombás eredetű fertőzéseinek kezelésére szolgáló gyógyszer. A samponnal mind a fej, mind a mellkas nagyobb kiterjedésű területei, illetve az arc is kezelhető.

Varga hajcsepp A Varga Hajcseppek genetikai vizsgálattal igazolt, jelentős sejtregeneráló, sejtkárosodást helyreállító hatással rendelkező hajhullás elleni készítmény. A gyógynövény kivonatot napi rendszerességgel, kúraszerűen javallott alkalmazni A hajhullás oka a hajhagymák sejtjeinek elváltozása, sérülése. A gyógynövény kivonat közvetlenül a károsodott területen, a hajhagymák sérült sejtjeiben fejti ki regeneráló hatását. A felhasználóknál a hajnövekedés helyreáll, a hajhullás megszűnik.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m