9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

..
...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A
Revalid kapszula 90 dbGyógyszernek nem minősülő, haj- és körömregeneráló hatású készítmény, melynek hatását klinikai vizsgálatok bizonyították.

Merz Spezial Drazse 60 dbA Merz Spezial Drazsé fontos építőanyagokat és tápanyagokat tartalmaz, amelyek az egész szervezet számára értékesek. Speciálisan úgy állították össze, hogy ellássa a szervezetet és a bőrt értékes erősítő és tápláló összetevőkkel, mint amilyenek a vitaminok és a vas.

HairClinic kapszula 90 dbAz exkluzív HairClinic® kapszula szedése tápanyaghiány okozta hajhullás, hajritkulás, hajtöredezés és a haj elvékonyodása esetén ajánlott.

Beres Egeszsegtar Szepsegvitamin   Q10 filmtabletta  30 dbA Béres Egészségtár - Szépségvitamin + Q10 filmtabletta koenzim Q10-et, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó komplex étrend-kiegészítő készítmény.

Varga hajcsepp A Varga Hajcseppek genetikai vizsgálattal igazolt, jelentős sejtregeneráló, sejtkárosodást helyreállító hatással rendelkező hajhullás elleni készítmény. A gyógynövény kivonatot napi rendszerességgel, kúraszerűen javallott alkalmazni A hajhullás oka a hajhagymák sejtjeinek elváltozása, sérülése. A gyógynövény kivonat közvetlenül a károsodott területen, a hajhagymák sérült sejtjeiben fejti ki regeneráló hatását. A felhasználóknál a hajnövekedés helyreáll, a hajhullás megszűnik.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m