9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
urzinol_tablettaA termék hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó úgymint, enyhe húgyúti fertőzések korai tüneteinek (égő érzés vizeletürítéskor és/vagy gyakori vizelés) kezelésére.

rowatinex2A Rowatinex vese- és húgyúti megbetegedések (pl. vesekő, vagy a húgyvezetékben lévő kő és az ezekhez kapcsolódó tünetek) kezelésére, valamint az újbóli kőképződés gátlására, továbbá enyhe húgyúti fertőzésben a vizeletelválasztás elősegítésére szolgáló gyulladáscsökkentő és enyhe antibakteriális hatású, simaizmok görcsét oldó gyógyszerkészítmény.

Sába intim szappan A Sába intim szappan természetes eredetű, gyógyszer- tisztaságú alapanyagokból készült. Az aroma anyagokat - az olajok "esszenciáját" - a természet- gyógyászok részesítik előnyben, azok, akik az illó olajok gyógyhatásait már ismerik. Savas hatású intim folyékony szappan.

walurinal A Walurinal Max étrend-kiegészítő tabletta nagytermésű vörösáfonya kivonatot tartalmaz, amely segíthet megőrizni a húgyutak egészségét a hidegebb napok beköszöntével is.

Lactacyd Femina intim higiéniás termékcsaládA Lactacyd Femina intim higiéniás termékcsalád tagjai tejsavat, a test természetes hidratáló anyagát tartalmazzák, és hozzájárulnak a női intim testrészek mindennapi védelméhez. A Lactacyd Femina nem csupán tisztít, hanem mindennapos intim védelmet is nyújt kisebb irritációk és fertőzések ellen.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m