9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A

87749918A Supradyn drazsé szedése ajánlott, ha vitamin- és ásványianyag-hiány kialakulásának kockázata áll fenn: növekedés, terhesség, szoptatatás, időskor, betegség vagy betegséget követő lábadozás alatt, antibiotikum szedésénél, illetve más gyógyszeres kezelés esetén, továbbá speciális vagy súlycsökkentő diéta, krónikus alkoholizmus, dohányzás, bizonyos gyomor- és bélrendellenességek esetén.

immun_herbalA termék hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó, úgymint a meghűléses eredetű betegségek (megfázás, nátha) megelőzésére és kiegészítő kezelésére.

marslakocskak_imunaktivA Marslakócskák Imunactiv hatóanyagai (12 vitamin és ásványi anyagok) hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez, segítik az immunrendszer megfelelő működését. Az apró, eper és narancs ízű, szájban oldódó tablettákat, melyek fogbarát édesítőszert (xilitet) tartalmaznak, 4 éves vagy annál idősebb gyermekek számára fejlesztették ki.

cetebe_cinkKettős segítség az immunrendszernek. Hosszan tartó C-vitamin felszabadulást biztosító étrend-kiegészítő kapszula. Összetételénél fogva antioxidáns hatású, mely hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

beres_actval_kid3A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez szükség van kalciumra és D3-vitaminra. A kalcium szükséges a csontok és a fogak normál szerkezetének fenntartásához. A D3-vitamin hozzájárul a kalcium felszívódásához és hasznosulásához.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m