9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
marslakocskak_imunaktivA Marslakócskák Imunactiv hatóanyagai (12 vitamin és ásványi anyagok) hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez, segítik az immunrendszer megfelelő működését. Az apró, eper és narancs ízű, szájban oldódó tablettákat, melyek fogbarát édesítőszert (xilitet) tartalmaznak, 4 éves vagy annál idősebb gyermekek számára fejlesztették ki.

beres_actval_kid3A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez szükség van kalciumra és D3-vitaminra. A kalcium szükséges a csontok és a fogak normál szerkezetének fenntartásához. A D3-vitamin hozzájárul a kalcium felszívódásához és hasznosulásához.

beres_actval_kid4A JutaVit Multivitamin immunkomplex gyerekeknek probiotikummal olyan kellemes gyümölcs ízű készítmény, amely a vitaminok mellet számos ásványi anyagot, nyomelemet és hozzáadott Lactobacillus probiotikumot tartalmaz.

beres_actval_kid2A kapszulák a természetes koncentráció-képességet és figyelmet segítő fontos tápanyagok kombinációját tartalmazzák. Az Esprico® 5 évnél idősebb gyermekek táplálékszükségletének megfelelően került kifejlesztésre.

Gravida filmtabletta 90 dbA Gravida filmtabletta multivitamin ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, várandós és szoptató anyáknak. Terhesség és szoptatás ideje alatt a fokozott szükséglet következtében fellépő vitamin, ásványi anyag és nyomelemhiány megelőzésére, a magzat megfelelő fejlődésének elősegítésére adható.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m