9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
 Vitamin C EGIS 200 mg filmtablettaA C-vitamin (aszkorbinsav) egy vízoldékony vitamin, amely számos alapvető élettani folyamathoz (pl. egyes biokémiai átalakulások, hormonok előállítása, vas felszívódása, sebgyógyulás, antioxidáns hatás) nélkülözhetetlen.

Novo C Plus lágykapszulaA Novo C Plus a C-vitamint liposzómális formában tartalmazza, mely lehetővé teszi a C-vitamin kiváló hatékonyságú felszívódását és hasznosulását a szervezetben. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, és a fáradtság csökkentéséhez.

femibion 800 filmtablettaA femibion® 800 folsavat, metafolin®-t, vitaminokat és jódot tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta gyermekvállalást tervező nőknek és várandós anyáknak a terhesség 12. hetének végéig.

Multi-tabs Immuno L tabletta felnotteknek 30 dbVitaminokat, ásványi anyagokat és Lactobacillus GG terjsav-
baktériumot tartalmazó étrend-kiegészítő cukorral és édesítőszerrel.

pharmaton matruelle lagyzselatin kapszulaA Pharmaton® Matruelle® lágyzselatin kapszula vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, omega-3-at és folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény nők részére - a terhesség előtt, alatt és után.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m