9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A

TriActin Wick citrom izu por belsoleges oldathoz 10 tasakA Wick TriActin citrom ízű por belsőleges oldathoz a megfázás és az influenza tüneteinek enyhítésére szolgál. Hat tünet ellenszere egy tasakban.

Neo Citran  Cold and Sinus por belsoleges oldathoz 10 tasakA Neo Citran Cold and Sinus a megfázás és az influenza tüneteivel, például fájdalommal, fejfájással és/vagy lázzal járó orrdugulás és melléküregi váladéklerakódás rövid távú enyhítésére alkalmazandó.

Ambroxol TEVA 3 mg ml szirupA készítmény ambroxol (brómhexin-származék) tartalmú, nyákoldó köptető hatású gyógyszer. A nyák besűrűsödésével járó heveny és krónikus légúti megbetegedések: kezelésére, valamint a nyákoldás elősegítésére alkalmazható.

Nurofen Non-Aqua 100 mg szajban diszpergalodo  tabletta gyermekeknekA gyógyszer-készítmény gyermekeknek szánt, eperízesítésű láz- és fájdalomcsillapító készítmény. Alkalmas a fertőző betegségek és a védőoltások következtében kialakuló láz gyors és hatékony csökkentésére, enyhe és mérsékelt fájdalom csillapítására.

Otrivin 05 mg ml oldatos orrcseppAz Otrivin oldatos orrcsepp xilometazolint tartalmazó, az orrnyálkahártya kezelésére alkalmas érszűkítő hatású készít-
mény. Hatása 2 percen belül kialakul és kb. 12 órán keresztül fennáll. Az Otrivin oldatos orrcseppet az érzékeny nyálkahártya is jól tűri. Megszünteti az orrdugulást és segíti a váladék kiürülését, ezáltal megkönnyíti az orrlégzést. 1-11 év közötti gyermekek számára javasolt.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m