9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A

Nurofen Non-Aqua 100 mg szajban diszpergalodo  tabletta gyermekeknekA gyógyszer-készítmény gyermekeknek szánt, eperízesítésű láz- és fájdalomcsillapító készítmény. Alkalmas a fertőző betegségek és a védőoltások következtében kialakuló láz gyors és hatékony csökkentésére, enyhe és mérsékelt fájdalom csillapítására.

Otrivin 05 mg ml oldatos orrcseppAz Otrivin oldatos orrcsepp xilometazolint tartalmazó, az orrnyálkahártya kezelésére alkalmas érszűkítő hatású készít-
mény. Hatása 2 percen belül kialakul és kb. 12 órán keresztül fennáll. Az Otrivin oldatos orrcseppet az érzékeny nyálkahártya is jól tűri. Megszünteti az orrdugulást és segíti a váladék kiürülését, ezáltal megkönnyíti az orrlégzést. 1-11 év közötti gyermekek számára javasolt.

influ 26A Mucoplant Dr. Theiss Lándzsás útifű szirup hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó, úgymint: a köhögési inger csillapítására, a letapadt nyálka oldására,a légúti megfázásos tünetek kezelésére.

Panadol Baby 24 mg ml belsoleges szuszpenzioA Panadol Baby belsőleges szuszpenzió paracetamolt tartalmaz, amely fájdalom és lázcsillapító gyógyszer, 3 hónapos kortól 12 éves korig gyermekek fájdalom- és lázcsillapítására alkalmas. Hatékonyan csökkenti a megfázás és influenza, valamint a gyermekkori fertőzések által előidézett lázat. Fájdalomcsillapító hatása révén javasolt a fogzási fájdalom, a fogfájás és torokfájás enyhítésére.

coldrex_por5 A méz és citrom ízű Coldrex hatékony megoldást nyújt a megfázás és az influenza tüneteinek kezelésére. Hatóanyagai megszüntetik az orrdugulást, enyhítik a torokfájást, csökkentik a lázat, csillapítják a fejfájást, valamint C-vitamin tartalma hozzájárul a szervezet fokozott C-vitamin igényének fedezéséhez.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m