9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

..
...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A

Mucopront szirup 200 mlKöptető hatású gyógyszer. Nagy mennyiségű köpet termelődésével, elégtelen ürülésével járó légúti megbetege-
désekben a nyák oldására, a köpetürítés elősegítésére szolgál.

Strepfen 8 75 mg cukormentes szopogato tabletta 24 dbHatékonyan alkalmazható a baktériumok vagy vírusok által kiváltott torokgyulladás tüneteinek (fájdalom és nyálkahártya duzzanat) csökkentésére. Gyorsan enyhíti a helyi tüneteket, a kínzó torokfájást.

Neo Citran belsoleges por felnotteknek 14 dbA Neo Citran belsőleges por felnőtteknek a megfázás következtében kialakuló torokfájás, láz, nátha, fejfájás és végtag-, ill. izomfájdalom kezelésére szolgáló gyógyszer. E gyógyszerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül.

Tantum Verde menta 3 mg szopogato tabletta 20 dbA gyógyszer gyulladásgátló és fájdalom-
csillapító hatású. Alkalmazható a torok, a száj és a fogíny gyulladásos tüneteinek kezelésére és szájfertőtlenítésre. Kiegészítő kezelésként használható például foghúzás, szájsebészeti beavatkozás előtt és után. Kemoterápiát vagy sugárterápiát követően, másodlagosan kialakuló szájnyálkahártya-panaszok esetén is alkalmazható.

Wick Sinex Aloe Vera és Eukaliptusz 0,5 mg/ml oldatos orrspray 15 ml A  Wick Sinex Aloe Vera és Eukaliptusz oldatos orrspray egy helyileg alkalmazott orrspray a megfázáshoz vagy orrnyálkahártya gyulladáshoz (rinitisz) társuló orrdugulás tüneti kezelésére.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m