9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

..
...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A
Coldrex tabletta A Coldrex tabletta felnőttek és 12 éves, vagy annál idősebb serdülők számára a megfázás és az influenza tüneteinek, mint például láz, fejfájás, torokfájás, végtagfájdalom, orrfolyás, orrdugulás, valamint az orrmelléküreg gyulladás (szinuszitisz) és a vele járó fájdalom rövid távú enyhítésére javallott.

Rhinathiol Cold 200 mg/30 mg filmtablettaA Rhinathiol Cold 200 mg/30 mg filmtabletta az orr és az orrmelléküregek dugulásával járó megfázás és influenza tüneteinek, mint például fájdalom, fejfájás, láz, torokfájás enyhítésére szolgáló készítmény.

Rubophen Cold Duo kemény kapszulaA Rubophen Cold Duo kemény kapszula az influenza és a megfázás tüneteinek enyhítésére használhatók, mint a fájdalom (fejfájás, torokfájás, izom- és ízületi fájdalom), láz, hidegrázás, orrfolyás, orrdugulás, orrnyálkahártya-gyulladás, és arcüreggyulladás.

thumb Algoflex 400 mg filmtabletta 30 dbAlkalmas különböző mozgásszervi és ízületi betegségek, rándulások, izomhúzódások kezelésére, valamint egyéb eredetű fájdalmak, mint fogfájás, menstruációval összefüggő fájdalom, fejfájás, műtét utáni fájdalom csillapítására, és lázcsillapításra.

Panadol Rapid 500 mg filmtabletta 24 dbA Panadol Rapid 500 mg filmtabletta a szétesést segítő rendszernek (Optizorb formula) köszönhetően, gyorsabban szívódik fel, mint a hagyományos paracetamol tabletták. A Panadol Rapid 500 mg filmtabletta paracetamolt tartalmaz, amely fájdalom és lázcsillapító gyógyszer.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m