9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A
neocitran_gyerek_4A Neo Citran por a megfázás következtében kialakuló torokfájás, láz, nátha, fejfájás és végtag-, ill. izomfájdalom kezelésére szolgáló gyógyszer.
Célszerű a betegség tüneteinek észlelésekor a lehetőség szerinti, mielőbbi alkalmazása. E recept nélkül kapható gyógyszerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül.

rhinathiol_tusso2A Rhinatiol Tusso tabletta köpetürítéssel nem kísért (száraz) köhögés csillapítására szolgáló készítmény. A Rhinathiol Tusso hatóanyaga a prenoxdiazin-hidroklorid.

acc4 Szájüreg és torok fertőzéses, gyulladásos, alább felsorolt megbetegedéseinek megelőzésére és kezdeti kezelésére alkalmazható: torokfájás, rekedtség, megfázás, hurut, nyelési nehézségek, afta, torokgyulladás, mandulagyulladás, szájnyálkahártya gyulladás, garatgyulladás, fogínygyulladás, gégegyulladás.

vibrocil_orrcsepp3Gyorsan és tartósan szünteti meg különböző felső légúti fertőzések során, illetve légúti allergia következtében kialakuló orrdugulást és orrfolyást. Mérsékli az orrnyálkahártya duzzanatát, így megszűnnek a náthából és az orrdugulásból eredő kellemetlen tünetek.

coldrex3A Coldrex citrom ízű por belsőleges oldathoz a megfázás és influenza tüneteinek enyhítésére szolgál felnőttek és gyermekek részére 12 éves kortól.A Coldrex citrom ízű por belsőleges oldathoz paracetamolt és az orrdugulás csökkentésére szolgáló hatóanyagot tartalmaz.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m