9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A
rhinathiol_tusso2A Rhinatiol Tusso tabletta köpetürítéssel nem kísért (száraz) köhögés csillapítására szolgáló készítmény. A Rhinathiol Tusso hatóanyaga a prenoxdiazin-hidroklorid.

acc4 Szájüreg és torok fertőzéses, gyulladásos, alább felsorolt megbetegedéseinek megelőzésére és kezdeti kezelésére alkalmazható: torokfájás, rekedtség, megfázás, hurut, nyelési nehézségek, afta, torokgyulladás, mandulagyulladás, szájnyálkahártya gyulladás, garatgyulladás, fogínygyulladás, gégegyulladás.

vibrocil_orrcsepp3Gyorsan és tartósan szünteti meg különböző felső légúti fertőzések során, illetve légúti allergia következtében kialakuló orrdugulást és orrfolyást. Mérsékli az orrnyálkahártya duzzanatát, így megszűnnek a náthából és az orrdugulásból eredő kellemetlen tünetek.

coldrex3A Coldrex citrom ízű por belsőleges oldathoz a megfázás és influenza tüneteinek enyhítésére szolgál felnőttek és gyermekek részére 12 éves kortól.A Coldrex citrom ízű por belsőleges oldathoz paracetamolt és az orrdugulás csökkentésére szolgáló hatóanyagot tartalmaz.

mebucain_pasztilla2A Mebucain szopogató tabletta a szájüreg és torok fertőzéseinek kezelésére használható. Alkalmazható pl. megfázás okozta torokfájás, a torokgyulladás, a gégehurut (melyek az esetek egy részében nyelési fájdalommal is járhatnak), kis szájüregi fekélyek (ún. afták) és a fogínygyulladás kezelésére.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m