9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
Rubophen 500 mg tabletta 20 db mA Rubophen tabletta felnőtteknek és 6 évnél idősebb gyermekeknek javasolt lázcsillapításra, különböző eredetű fájdalmak – fejfájás, fogfájás, reumatikus és izomfájdalmak, menstruációs fájdalmak, idegi eredetű fájdalom, ízületi fájdalmak – csillapítására.

baby_5A gyógyszerkészítmény speciálisan gyermekeknek szánt narancs ízesítésű láz- és fájdalomcsillapító készítmény. Alkalmas a fertőző betegségek és a védőoltások következtében kialakuló láz gyors és hatékony csökkentésére, valamint enyhe és mérsékelt fájdalom gyors és hatékony csillapítására olyan esetekben, mint meghűléses és influenza-szerű tünetek, torokfájás, fogzási fájdalom, fog-, fül-, fejfájás, zúzódások és rándulások.

nasopax2A Nasopax orrspray gyermekeknek használata olyan állapotokban ajánlott, amikor az orr nyálkahártyája gyulladt és duzzadt, az orrlégzés nehezített, a duzzadt nyálkahártya miatt az arcüregek belső kivezető járatai zártak, valamint a belső füljárat is zárt.

stodal szirup newA Stodal szirup homeopátiás gyógyszer-készítmény, a szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére száraz ill. sok köpettel járó köhögés esetén, továbbá ingerlő köhögés csillapítására, gége-, légcső- és hörghurut esetén.


Homeopátiás gyógyszer

strepsilsSzopogatásra szánt méz és citrom ízesítésű torokfertőtlenítő gyógyszer-készítmény. Alkalmazható a torok-, garat-, mandula-gyulladás, fogínygyulladás, szájnyálkahártyagyulladás kezelésére, valamint a szájüregben végzett műtétek (mandula, fog, stb.) után a kellemetlen szájszag mérséklésére, ill. a másodlagos fertőzések megakadályozására.    

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m