9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
megfazas_orr14

Az Otrivin Plus oldatos orrspray kombinációs gyógyszerkészítmény, mely két különböző hatóanyagot tartalmaz. Az egyik mérsékli az orrváladék képződését, míg a másik megszünteti az orrdugulást. Az Otrivin Plus oldatos orrspray a náthával, meghűléssel összefüggésben kialakuló orrdugulás és a hozzá társuló orrfolyás kezelésére szolgál.

coldrexA Coldrex MaxGrip mentol és erdei gyümölcs ízű por belsőleges oldathoz megfázás, influenza, fejfájás, lázas állapot, torokfájás, fájdalom, orrdugulás, orrmelléküreg gyulladás (sinusitis) és a vele járó fájdalom tüneteinek rövid távú enyhítésére javallott.

Dorithricin szopogato tabletta 20 dbFájdalommal járó száj- és garatüregi gyulladásos megbetegedések helyi kezelésére szolgáló szopogató tabletta – felnőttek és 6 éves kor feletti gyerekek részére. Baktériumellenes, fertőtlenítő és fájdalomcsillapító hatású gyógyszer.

Mebucain Mint 2 mg 1 mg szopogato tabletta 20 dbA Mebucain Mint szopogató tabletta enyhíti a torokfájást, vagy az enyhe szájüregi fertőzések okozta fájdalmat. Emellett csökkenti a fertőzést okozó kórokozók számát is.

influ_124A Coldrex Junior por belsőleges oldathoz 6 éves vagy annál idősebb gyermekeknél a megfázás és influenza tüneteinek enyhítésére szolgál.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m