9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
kohoges9A Rhinathiol köhögéscsillapító szirup köpetürítéssel nem kísért köhögés csillapítására szolgáló készítmény felnőttek részére.

influenza10Homeopátiás gyógyszerkészítmény.
Növényi, állati és ásványi eredetű anyagok, valamint nozóda felhasználásával készült orrcsepp.

mebucain_pasztilla2A Mebucain szopogató tabletta a szájüreg és torok fertőzéseinek kezelésére használható. Alkalmazható pl. megfázás okozta torokfájás, a torokgyulladás, a gégehurut (melyek az esetek egy részében nyelési fájdalommal is járhatnak), kis szájüregi fekélyek (ún. afták) és a fogínygyulladás kezelésére.

coldrex_por5 A méz és citrom ízű Coldrex hatékony megoldást nyújt a megfázás és az influenza tüneteinek kezelésére. Hatóanyagai megszüntetik az orrdugulást, enyhítik a torokfájást, csökkentik a lázat, csillapítják a fejfájást, valamint C-vitamin tartalma hozzájárul a szervezet fokozott C-vitamin igényének fedezéséhez.

Coldrex tabletta A Coldrex tabletta felnőttek és 12 éves, vagy annál idősebb serdülők számára a megfázás és az influenza tüneteinek, mint például láz, fejfájás, torokfájás, végtagfájdalom, orrfolyás, orrdugulás, valamint az orrmelléküreg gyulladás (szinuszitisz) és a vele járó fájdalom rövid távú enyhítésére javallott.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m