9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
Coldrex tabletta A Coldrex tabletta felnőttek és 12 éves, vagy annál idősebb serdülők számára a megfázás és az influenza tüneteinek, mint például láz, fejfájás, torokfájás, végtagfájdalom, orrfolyás, orrdugulás, valamint az orrmelléküreg gyulladás (szinuszitisz) és a vele járó fájdalom rövid távú enyhítésére javallott.

coldrex3A Coldrex citrom ízű por belsőleges oldathoz a megfázás és influenza tüneteinek enyhítésére szolgál felnőttek és gyermekek részére 12 éves kortól.A Coldrex citrom ízű por belsőleges oldathoz paracetamolt és az orrdugulás csökkentésére szolgáló hatóanyagot tartalmaz.

acc4 Szájüreg és torok fertőzéses, gyulladásos, alább felsorolt megbetegedéseinek megelőzésére és kezdeti kezelésére alkalmazható: torokfájás, rekedtség, megfázás, hurut, nyelési nehézségek, afta, torokgyulladás, mandulagyulladás, szájnyálkahártya gyulladás, garatgyulladás, fogínygyulladás, gégegyulladás.

Otrivin 1 mg ml adagolo oldatos orrspray 10mlAz Otrivin 1 mg/ml adagoló oldatos orrspray felnőttek és 12 év feletti serdülők számára javasolt.
Az orrnyálkahártya kezelésére alkalmas érszűkítő hatású készítmény, amely gyorsan csökkenti az orrban és a melléküregeiben az orrnyálkahártya duzzanatát.

robitussin6 A szirup a makacs, nyálkás, hurutos köhögés vagy hörghurut kezelésére alkalmas. A gyógyszert használhatják felnőttek, serdülők és gyermekek.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m