9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A

stodal szirup newA Stodal szirup homeopátiás gyógyszer-készítmény, a szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére száraz ill. sok köpettel járó köhögés esetén, továbbá ingerlő köhögés csillapítására, gége-, légcső- és hörghurut esetén.


Homeopátiás gyógyszer

nasopax2A Nasopax orrspray gyermekeknek használata olyan állapotokban ajánlott, amikor az orr nyálkahártyája gyulladt és duzzadt, az orrlégzés nehezített, a duzzadt nyálkahártya miatt az arcüregek belső kivezető járatai zártak, valamint a belső füljárat is zárt.

strepsilsSzopogatásra szánt méz és citrom ízesítésű torokfertőtlenítő gyógyszer-készítmény. Alkalmazható a torok-, garat-, mandula-gyulladás, fogínygyulladás, szájnyálkahártyagyulladás kezelésére, valamint a szájüregben végzett műtétek (mandula, fog, stb.) után a kellemetlen szájszag mérséklésére, ill. a másodlagos fertőzések megakadályozására.    

aqua_marisSteril izotóniás orrspray, amely kíméletesen tisztítja az orrot nátha esetén. Csökkenti a kellemetlen orrdugulást, nedvesen tartja a kiszáradt orrnyálkahártyát. Nem tartalmaz tartósítószert és hajtógázt. Csecsemőktől a felnőttekig, bárki használhatja.

megfazas_orr14

Az Otrivin Plus oldatos orrspray kombinációs gyógyszerkészítmény, mely két különböző hatóanyagot tartalmaz. Az egyik mérsékli az orrváladék képződését, míg a másik megszünteti az orrdugulást. Az Otrivin Plus oldatos orrspray a náthával, meghűléssel összefüggésben kialakuló orrdugulás és a hozzá társuló orrfolyás kezelésére szolgál.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m