9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
PanadolA Béres Trinell Pro láz és fájdalomcsillapító készítmény, szedése javasolt enyhe-középsúlyos fájdalom pl. menstruációs fájdalom, fejfájás, migrén, fogfájás, reumás fájdalom, műtéteket követő fájdalom enyhítésére, illetve meghűlés okozta fájdalom és láz csillapítására.

voltaren6A Voltaren Emulgel 1% gél hatóanyaga, a diklofenák, az úgynevezett nem szteroid gyulladásgátló és fájdalomcsillapító gyógyszerek csoportjába tartozik. A bőrbe való bedörzsölésre szolgál. Az ízületek és az izmok fájdalommal járó elváltozásai esetén enyhíti a fájdalmat és csökkenti a gyulladást.

Saridon tabletta

A Saridon fájdalomcsillapító hatású gyógyszer, amely enyhíti a fájdalmat és csökkenti a lázat.  Fejfájás, migrén, fogfájás, menstruációs fájdalom, reumás fájdalom, műtét utáni fájdalom, valamint megfázást és influenzát kísérő fájdalom és láz kezelésére alkalmazható.

Advil Ultra lagy kapszula 10 dbAlkalmas különböző mozgásszervi és ízületi betegségek, izomfájdalmak kezelésére, valamint egyéb eredetű enyhe, középsúlyos fájdalmak, mint menstruációs fájdalom, hátfájás, fejfájás, migrén, fogfájás csillapítására, lázcsillapításra, valamint a meghűlés és az influenza tüneteinek csillapítására.

Advil Ultra forte lagy kapszula 16 dbKülönböző mozgásszervi és ízületi betegségek, izomfájdalmak kezelésére, valamint egyéb eredetű fájdalmak, mint menstruációs fájdalom, hátfájás, fejfájás, migrén, fogfájás csillapítására, lázcsillapításra, valamint a meghűlés és az influenza tüneteinek csillapítására.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m