9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
Panadol Rapid Extra filmtabletta 24dbA Panadol Rapid Extra filmtabletta gyorsan és hatékonyan enyhíti a fejfájást és migrént, az idegfájdalmat, fogfájást, reumatikus- és izomfájdalmakat, oszteoartritisszel társult fájdalmat, valamint a menstruációs görccsel járó fájdalmat. Továbbá a megfázással, influenzával és torokfájással együtt járó kellemetlen érzést és csökkenti a fellépő lázat.

ketodex filmtablettaA Ketodex 25 mg filmtabletta fájdalomcsillapító és gyulladás- csökkentő hatású gyógyszer. A Ketodex 25 mg filmtablettát enyhe vagy középsúlyos fájdalmak, azaz például mozgásszervi fájdalmak, menstruációs fájdalmak, fogfájás tüneti kezelésére használják.

Voltaren Emulgel Forte 20 mg g gel 100 gA Voltaren Emulgel Forte 20 mg/g gél hatóanyaga, a diklofenák, az úgynevezett nem-szteroid gyulladásgátló és fájdalomcsillapító gyógyszerek csoportjába tartozik. Kizárólag a bőrbe való bedörzsölésre szolgál, felszívódása fokozott. A diklofenák a mélyen elhelyezkedő, gyulladt szövetekben fejti ki hatását.

Viburcol vegbelkup 12 dbHomeopátiás gyógyszer. Lázas vagy láz nélküli nyugtalansági állapotokban, enyhe fertőzések tüneti kezelésére javasolt.

beres_trinellkisA Béres Trinell Pro láz és fájdalomcsillapító készítmény, szedése javasolt enyhe-középsúlyos fájdalom pl. menstruációs fájdalom, fejfájás, migrén, fogfájás, reumás fájdalom, műtéteket követő fájdalom enyhítésére, illetve meghűlés okozta fájdalom és láz csillapítására.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m