9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A
nurofenA gyógyszer- készítmény csökkenti a fájdalmat és a lázat, mérsékli a gyulladást. Gyorsan és hatásosan csökkenti a fejfájást, a menstruációs fájdalmakat, a hátfájást, a reumás- és izomfájdalmakat, a fogfájást, a neuralgiás fájdalmakat, a meghűléses és influenzás tüneteket.

algoflex_izom_izuletAz ibuprofén a nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek (NSAID) csoportjába tartozik. Ez azt jelenti, hogy a gyógyszer csillapítja a fájdalmat, mérsékli a gyulladásos folyamatokat és lázcsillapító hatással is rendelkezik. Alkalmazása gyulladásos eredetű, fájdalmas izületi betegségek, izomfájdalom, lágyrész sérülések, duzzanatok kezelésére javasolt.

PanadolA Béres Trinell Pro láz és fájdalomcsillapító készítmény, szedése javasolt enyhe-középsúlyos fájdalom pl. menstruációs fájdalom, fejfájás, migrén, fogfájás, reumás fájdalom, műtéteket követő fájdalom enyhítésére, illetve meghűlés okozta fájdalom és láz csillapítására.

Saridon tabletta

A Saridon fájdalomcsillapító hatású gyógyszer, amely enyhíti a fájdalmat és csökkenti a lázat.  Fejfájás, migrén, fogfájás, menstruációs fájdalom, reumás fájdalom, műtét utáni fájdalom, valamint megfázást és influenzát kísérő fájdalom és láz kezelésére alkalmazható.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m