9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

Közhely, hogy az elhízás népbetegség a nyugati kultúrkörben. Többet eszünk, mint amennyi energiát - testmozgásunk figyelembevételével - a szervezetünk a súly fenntartásához igényel.
A túlsúly különböző betegségek eredendő oka. Fokozatosan kiépül az egészségügy speciális, erre a területre irányuló intézményrendszere. Interjúalanyunk az év első hónapjában Dr. Jámbor Zoltán.
Patikánk a túlsúly csökkentésének támogatására az alábbi készítményeket ajánlja:

 

XL-S Medical Direct por     Klimin Slim Focus kapszula     Be-Fit PharmaNord tabletta
XLS Medical Direct por 90x577262 2017 tn     Klimin Slim Focus kapszula 60x487926 2016 tn     BE Fit tabletta 60x126949 2016 tn
Fabianni Mályva tea     Naturland Fitt-Forma teakeverék     yes.pharma Pajzsmirigy+Slim kapszula
Fabianni filteres malyva tea 20x807566 2017 tn     Naturland Fittforma tea filteres 20x603012 2017 tn     Yespharma Pajzsmirigy Slim kapszula 60x499691 2017 tn

Jambor ZoltanÚj év, új fogadalmak. Ilyenkor sokan tesznek ígéretet maguknak, hogy megszabadulnak a súlyfeleslegtől, amit az év utolsó hónapjaiban vagy esetleg ennél hosszabb idő alatt, akár az elmúlt években szedtek magukra. Ekkor kezdődnek a különböző diéták és az elhatározások a rendszeres sportolást illetően. Kevesen tudják, hogy az elhízás- és a koleszterinszint vizsgálatára ma már orvostudományi ág épül, amely az obezitológia és a lipidológia. A téma részleteit Dr. Jámbor Zoltánnal a Szent Imre kórház Anyagcsere központ, Obesitológia – Lipidológia osztályának főorvosával elemezzük.

Elhizas 2Bár a testtömeg kialakulásában genetikai hatások is szerepelnek, a többletsúly oka az, hogy a bevitt kalória nagyobb, mint a felhasznált kalória. Ha Ön több kalóriát vesz fel, mint amennyit lead, akkor a szervezete zsír formájában tárolni fogja a felesleges kalóriamennyiséget.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg

Elhizas 3Mire figyeljünk, hogyan érhetjük el, hogy az étrendi terápia sikeres legyen, ne kirekesztésnek élje meg a gyermek? Kedvenc ételek listája, vásároljunk közösen, főzzünk együtt...
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: diabeteszinfo.hu

gyomberes mandarinos sargarepa saliA súlycsökkentés egyik legjobb módszere, ha sok zöldséget és gyümölcsöt saláta formájában fogyasztunk. Egy-egy saláta akár önálló fogás gyanánt is ajánlható.
Remek salátarecepteket osztunk meg Önökkel.
A receptek itt letölthetők!
Forrás: Szakácsfüzet.hu - a honlapgazda, Offenbeckné dr. Sólyi Ilona receptválogatása saját receptjeiből

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m