9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A
gyomorrrontas10 A Tisasen tabletta és a Tisasen forte tabletta szenna típusú hashajtók, melyek a székrekedés rövid ideig tartó (maximum 2 hét) kezelésére szolgálnak. Használják még bizonyos vizsgálatokat megelőzően egyszeri hashajtásra béltisztítás illetve műtéti előkészítés céljából.

hunyadi_janos_gyogyviz4Az 1863 óta ismert Hunyadi János gyógyvíz két fő alkotója a glaubersó és keserűsó. A gyógyvíz végigöblíti a bélfalat és leoldja a baktériumokat, gyulladásos váladékot, s tovább viszi magával és eltávolítja a széklettel. A bél tisztításának eredményeként csökkennek, megszűnnek a kellemetlen hurutos panaszok, a puffadás és a fájdalmak.

gyomorrrontas7A Rennie Antacidum hatóanyagai semlegesítik a gyomorban a gyomorsavat. A készítmény gyorsan enyhíti a gyomorsav túltermelődés okozta tüneteket így a gyomorégést, savas felböfögést, emésztési zavarokat, terhességi emésztési zavarokat, epizodikus gyomorfájdalmat, teltségérzetet vagy nehéz érzetet a gyomorban, és puffadást.

glicerines_kup3A Glicerines végbélkúp 2 g,  3 g a székelési inger kiváltására alkalmas és ennek megfelelően hashajtó hatású gyógyszer. Alkalmazása csak szükség esetén és alkalomszerűen javasolt. Tartós és rendszeres használata csak orvosi javallatra, az orvos által előírt adagban és ideig megengedett.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m