9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

gyomorrrontas6Hatékony a hasnyálmirigy elégtelen működése következtében fellépő emésztési zavarokban. Alkalmazható az emésztéshez szükséges hasnyálmirigy-enzimek pótlására, az elégtelen enzimtermelésből következő emésztési zavarok, puffadás, teltségérzés enyhítésére.

gyomorrrontas7A Rennie Antacidum hatóanyagai semlegesítik a gyomorban a gyomorsavat. A készítmény gyorsan enyhíti a gyomorsav túltermelődés okozta tüneteket így a gyomorégést, savas felböfögést, emésztési zavarokat, terhességi emésztési zavarokat, epizodikus gyomorfájdalmat, teltségérzetet vagy nehéz érzetet a gyomorban, és puffadást.

gyomorrrontas10 A Tisasen tabletta és a Tisasen forte tabletta szenna típusú hashajtók, melyek a székrekedés rövid ideig tartó (maximum 2 hét) kezelésére szolgálnak. Használják még bizonyos vizsgálatokat megelőzően egyszeri hashajtásra béltisztítás illetve műtéti előkészítés céljából.

glicerines_kup3A Glicerines végbélkúp 2 g,  3 g a székelési inger kiváltására alkalmas és ennek megfelelően hashajtó hatású gyógyszer. Alkalmazása csak szükség esetén és alkalomszerűen javasolt. Tartós és rendszeres használata csak orvosi javallatra, az orvos által előírt adagban és ideig megengedett.

Imodium 2 mg kemeny kapszula 20 dbKülönböző eredetű heveny (akut) és tartós hosszabb ideje fennálló (krónikus) hasmenés tüneti kezelésére. Az Imodium kapszula a székletet keményebbé teszi és csökkenti a székletürítések számát és azok térfogatát.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m