9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A

Panangin_50dbA Panangin filmtabletta hatóanyagai fontos szerepet játszanak a különböző anyagcsere- -folyamatokban, az idegek, az izomzat, valamint a szív- és keringési rendszer működésében. A gyógyszer bizonyos idült szívbetegségek (szívelégtelenség, szívinfarktus utáni állapot), bizonyos szívritmuszavarok kiegészítő kezelésére, továbbá a táplálék magnézium és kálium tartalmának kiegészítésére szolgál.

omega3

A többszörösen telítetlen zsírsavak hozzájárulnak a keringési rendszer (szív és érrendszer) egészséges működéséhez és az egészséges szívműködéshez, a vér normál triglicerid szintjének megtartásához és a normális véralvadás fenntartásához.

vernyomas5Magas vérnyomás betegségben szenvedő pácienseinknek különféle vérnyomásmérő készülékeket ajánlunk. Patikánk az Ön igényének leginkább megfelelő készüléket szeretné Önnek ajánlani, ezért kérjük, keressen bennünket személyesen, telefonon, vagy e-mailben.
Elérhetőségeinket itt találja.

Halolaj kapszula Tengeri halolajat koncentrált formában tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A tengeri halolaj koncentrátum két esszenciális, többszörösen telítetlen, ún. omega-3 zsírsavat: EPA-t és DHA-t tartalmaz.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m