9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

kwai_fokhagymadrazseEz a készítmény évek óta kiváló alternatíva azoknak az embereknek, akik a táplálkozásukat fokhagymával szeretnék kiegészíteni, de el akarják kerülni a friss fokhagyma erős szagát, ezért inkább az illatmentes Cirkulin Fokhagyma drazsét választják. A fokhagyma hozzájárul a szív és keringési rendszer normál működésének fenntartásához.

omega3

A többszörösen telítetlen zsírsavak hozzájárulnak a keringési rendszer (szív és érrendszer) egészséges működéséhez és az egészséges szívműködéshez, a vér normál triglicerid szintjének megtartásához és a normális véralvadás fenntartásához.

Halolaj kapszula Tengeri halolajat koncentrált formában tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A tengeri halolaj koncentrátum két esszenciális, többszörösen telítetlen, ún. omega-3 zsírsavat: EPA-t és DHA-t tartalmaz.

Magnerot  tabletta 100 dbA Magnerot tabletta ásványi anyag, ezen belül magnézium-tartalmú készítmény. Magnéziumhiány megelőzésére és kezelésére javasolt. Alkalmazható a sima- és harántcsíkolt izomzat görcsös állapotai, így az éjszakai lábikragörcs, fokozott ideg-izom ingerlékenység kezelésére, ha az izomműködés zavarának oka a magnéziumhiány.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m