9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
csontrikulasA Calcium-D-Sandoz pezsgőtablettát idős személyeknél a kalcium és D3-vitaminhiány együttes kialakulásának megelőzésére vagy (amennyiben az állapot már kialakult és fennállását orvosi vizsgálattal igazolták) kezelésére alkalmazzák, ill. csontritkulásban szenvedő betegeknek a D3 -vitamin és kalcium szükséglet biztosítására abban az esetben, ha a kalcium- és D3-vitamin hiány kialakulásának veszélye nagy.

Rheumon forte 100 mg g gel 40 gA Rheumon forte 100 mg/g gél a mozgató- és támasztó-
rendszer lágyrészeinek reumás megbetegedései, a gerincoszlop, valamint az ízületek túlterhelési és elhasználódási megbetegedései és tompa sérülések, pl. sportbalesetek kapcsán keletkezett zúzódások, rándulások, húzódások esetén alkalmazható.

Milgamma N lagy kapszula mA Milgamma N kapszula B-vitaminokat (B1-vitamin-származék, B6- és B12-vitamin) tartalmazó készítmény. Kedvezően befolyásolja a különböző fájdalmas, gyulladással járó idegmegbetegedéseket és reumatikus kórképeket (pl. arcidegbénulás, fájdalmas izomfeszülések, övsömör stb.).

Glukozamin Pharma Nord 400 mg kapszula  90 dbA Glukozamin Pharma Nord a nem-szteroid gyulladásgátló és reuma ellenes gyógyszerek csoportjába tartozó gyógyszer. A Glukozamin Pharma Nord enyhíti a fájdalmat és javítja az enyhe és mérsékelt térdízületi artrózisban szenvedő beteg érintett ízületeinek mozgáskészségét.

ActivonAz Activon Extra gél tompa sérülések, pl. sportbalesetek kapcsán, nevezetesen zúzódások, rándulások, húzódások esetén alkalmazható. Tompa sérüléseknek nevezzük azon rándulásokat, ficamokat és zúzódásokat, melyek gyakran bekövetkezhetnek sportolás vagy szokásos munkavégzés során.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m