9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A
izulet25Alkalmazása ajánlott reumás izom- és ízületi fájdalmak, zúzódások, rándulások, izom-merevség, izom-görcs esetén, valamint sportoláskor bemelegítésre. 

tovitaA TOVITA®+D3-vitamin Csonterősítő tabletta "gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény", amely a csontképzéshez nélkülözhetetlen, természetes, jól felszívódó tojáshéj-kalciumot, makro- és nyomelemeket, valamint ezek beépülését segítő D3-vitamint tartalmaz a csontritkulás megelőzésére és kiegészítő kezelésére.

csontrikulasA Calcium-D-Sandoz pezsgőtablettát idős személyeknél a kalcium és D3-vitaminhiány együttes kialakulásának megelőzésére vagy (amennyiben az állapot már kialakult és fennállását orvosi vizsgálattal igazolták) kezelésére alkalmazzák, ill. csontritkulásban szenvedő betegeknek a D3 -vitamin és kalcium szükséglet biztosítására abban az esetben, ha a kalcium- és D3-vitamin hiány kialakulásának veszélye nagy.

calcivid

  Alkalmazása ajánlott a csontképzéshez és a normális csontanyagcseréhez nélkülözhetetlen kalcium- és D3-vitamin pótlására, a maximális csonttömeg kifejlődésének elősegítésére, a csontállomány csökkenésének és a csontképzés zavarának megelőzésére, kiegészítő kezelésére.

voltaren6A Voltaren Emulgel 1% gél hatóanyaga, a diklofenák, az úgynevezett nem szteroid gyulladásgátló és fájdalomcsillapító gyógyszerek csoportjába tartozik. A bőrbe való bedörzsölésre szolgál. Az ízületek és az izmok fájdalommal járó elváltozásai esetén enyhíti a fájdalmat és csökkenti a gyulladást.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m