9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
OPTIVE™ szemcsepp Az OPTIVE™ egyedülálló kettős hatású szemcsepp, amely hosszantartó komfortérzetet biztosít. Síkosítja a szemfelszínt és a természetes ozmotikus egyensúly helyreállításával hidratálja a felületi sejteket.

SYSTANE® nedvesítő szemcsepp A SYSTANE® nedvesítő szemcsepp a száraz szem kezelésére szolgál: átmenetileg megszünteti a szemszárazság okozta égő érzést és irritációt. A kontaktlencse viselés során kialakuló száraz szem kezelésére is használható.

Vidisic szemgélA Vidisic szemgél magas viszkozitása miatt alkalmas a "száraz szem" súlyos tüneteinek kezelésére is. A Vidisic szemgél védőfilmet képez, magas tapadási képességű, és tartósan nedvesen tartja a szaru- és kötőhártyát, így súlyos esetekben is elegendő naponta 3-szor vagy 5-ször alkalmazni a panaszok enyhítéséhez és az állapot javulásához.

Tears Naturale II oldatos szemcseppA Tears Naturale II oldatos szemcsepp a száraz szem betegségeinek kezelésére szolgál, megszünteti a betegség tüneteit, az égő érzést és az irritációt. Kisebb szemirritáció, szél vagy nap okozta kellemetlen érzés átmeneti csökkentésére szolgáló készítmény.

Vitalia Oculo plus kapszulaA Vitalia Oculo plus kapszula luteint, zeaxantint és antocianinokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, mely segít a látóképesség megőrzésében és a szem egészségének fenntartásában. A készítmény különösen ajánlott időskori látásromlás, a szem rendszeres fokozott megerőltetése és erős fénysugárzás esetén.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m